Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the astra-addon domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/h230660/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the really-simple-ssl domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/h230660/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wpforms-lite domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/h230660/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the astra domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/h230660/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
افزایش توانایی جسمانی به کمک فیزیو تراپی – وبسایت فیزیوتراپی الهه صادقی

وبسایت فیزیوتراپی الهه صادقی

افزایش توانایی جسمانی به کمک فیزیو تراپی

افزایش توانایی جسمانی به کمک فیزیو تراپی

داشتن عضلاتی ضعیف باعث می شود تا بدن شما همیشه در حالت خستگی و کسالت مداوم باشد و اینگونه است که انجام کارهای روزمره و ساده نیز برایتان سخت و طاقت فرسا می شود. اگر ضعف عضلانی به دلیل سانحه، تصادف، معلولیت و به طور کل صدمات جدی تر باشد که باید حتما به این موضوع اهمیت بیشتری بدهید و به فکر راه چاره ای برای حل آن باشید. فیزیوتراپی یکی از بهترین و موثرترین راهکارها برای تقویت عضلات بدن است.
فیزیوتراپی گستره وسیعی از مشکلات جسمی و فیزیکی را در بر می گیرد و می تواند با راهکارها و تجهیزاتی که در اختیار افراد قرار می دهد، مشکلات حرکتی، عصبی، اسکلتی و عضلانی را برطرف کند.
چه فردی باشید که در ناحیه خاصی از بدن دچار مشکل حرکتی هستید و چه فردی که می خواهید گستره و سطح عملکرد بدن خود را ارتقا دهید، انجام حرکات و تمارین فیزیوتراپی می توانند برای شما موثر واقع شوند.
فیزیوتراپی همچنین به افزایش عملکرد جسمی و اعتماد به نفس افراد کمک می‌کند. با انجام تمرینات فیزیکی و درمانی توسط فیزیوتراپیست، افراد بهبود قدرت و انعطاف پذیری خود را تجربه می‌کنند. این باعث می‌شود که افراد بتوانند بهتر و با اعتماد به نفس بیشتر در فعالیت‌های روزمره و ورزشی خود عمل کنند. به طور کلی، فیزیوتراپی به افراد کمک می‌کند تا بهتر و سالم‌تر زندگی کنند و مشکلات جسمی خود را بهبود دهند.
فیزیوتراپی، یک روش درمانی موثر است که بیماران را در بهبود و تسکین درد، تقویت عضلات، بهبود حرکت و افزایش کیفیت زندگیشان کمک می‌کند. این درمان برای هر نوع صدمه یا آسیب، از پیچ خوردگی‌های ساده تا مشکلات حادتر، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
متخصصین فیزیوتراپی با ارزیابی دقیق بیماری، نوع آسیب و نیازهای درمانی شما، نقشه درمانی را تعیین می‌کنند؛ بنابراین، هر فرد، بدون توجه به سن یا صدمه ای که دیده است، می‌تواند از خدمات فیزیوتراپی بهره مند شود. در کل، فیزیوتراپی به حفظ سلامتی، جلوگیری از آسیب و توانمندسازی فیزیکی فرد اهمیت می‌دهد و بهبودی بدن را بدون نیاز به جراحی امکان پذیر می‌کند.
مشکلاتی مانند آسیب‌های ورزشی، آرتروز، آسیب‌های عضلانی و اسکلتی، آسیب‌های نخاعی و مغزی، آسیب‌های پس از جراحی و حوادث مختلف، ممکن است نیاز به فیزیوتراپی داشته باشند. افرادی که دچار مشکلات مانند درد مزمن، کمردرد، آرتروز و بیماری‌های مزمن هستند نیز ممکن است از فیزیوتراپی بهره مند شوند. این درمان می‌تواند بهبودی بخش باشد و به افراد کمک کند تا به فعالیت‌های روزمره خود برگردند.
از مهم ترین مزایای انجام فیزیوتراپی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
کمک به داشتن بالاترین و بهترین سطح عملکرد از نظر فیزیکی
اصلاح و بازسازی حرکات بدن
افزایش قدرت عضلات بدن
افزایش انعطاف پذیری بدن
افزایش میزان تحرک بدن
آزادتر شدن مسیر تنفسی
کاهش میزان درد در بدن
تقویت استخوان ها و اندام های مختلف بدن
افزایش استقامت بدن
جلوگیری از مصدومیت بدن
ترمیم بافت های آسیب دیده بدن
امکان انجام دادن کارهای روزمره بدون درد و به صورت کاملا طبیعی

گالری تصاویر

سوالات متداول درباره کلینیک پارس

برخی از شایع ترین مشکلات اسکلتی-عضلانی و عصبی-عضلانی که با عوارضی همچون درد، گزگز و خواب رفتگی، محدودیت حرکتی و ناتوانی در انجام فعالیتهای روزمره همراه هستند و نیاز به انجام فیزیوتراپی دارند در اینجا ذکر می شود.

فیزیوتراپی، یک تخصص در حوزه پزشکی شامل مجموعه ای از درمان های مختلف اعم از الکتروتراپی، درمان های دستی، تمرین درمانی و … است که در آن فیزیوتراپیست با مهارت خود و با کمک ابزارهای تخصصی کنترل درد و بهبود حرکت، عملکرد بیمار و کیفیت زندگی فرد را بهبود میدهد. فیزیوتراپی نوعی هنر است لذا مهارت فیزیوتراپیست در نتیجه درمان از اهمیت خاصی برخوردار است.

  • فیزیوتراپی به شناسایی و افزایش پتانسیل های حرکتی برای بهبود، پیشگیری(Prevention)، درمان و توانبخشی، می‌پردازد. فیزیوتراپیست خوب با هماهنگ  بودن با پزشک بیمار، خانواده آنها و افراد مرتبط با بیمار موجب بهبود کیفیت زندگی بیمار می گردد، تا بتوانند پتانسیل های حرکتی بیمار را ارزیابی کرده و در ایجاد اهداف مورد نظر با استفاده از دانش و مهارت های ممتاز فیزیوتراپیست به نتیجه مطلوب برسد.
  • دیدگاه منحصر به فرد فیزیوتراپیست از بدن و نیازها و پتانسیلهای حرکتی آن برای رسیدن به تشخیص و استراتژی درمانی نقش اساسی دارد و تثبیت کننده هر موقعیتی می‌باشد که در آن خدمات ارائه می‌شود. این شرایط با توجه به هدف فیزیوتراپی در بهبود سلامت، پیشگیری، درمان و بازتوانی، متغیر است.
  • فرآیند فیزیوتراپی در 4 بخش معاینه و بررسی، تشخیص، برنامه ریزی و اجرای مداخلات درمانی تعریف می شود.
  • برخی از مهمترین حیطه‌های فعالیت فیزیوتراپی:
  • فیزیوتراپی در بیماری های ارتوپدی
  • فیزیوتراپی در مشکلات عضلانی
  • فیزیوتراپی در مشکلات کمر درد، گردن درد و اندام ها
  • فیزیوتراپی ورزشی و آسیب های ورزشی
  • فیزیوتراپی در مشکلات ناشی از اختلالات پاسچرنظیر قوز پشتی، گودی کمر، انحراف جانبی ستون فقرات و …
  • فیزیوتراپی در بیماری های مغز و اعصاب نظیر سکته مغزی، پارکینسون، M.S و …
  • فیزیوتراپی در شکستگی ها، جراحی ها و سوختگی ها
  • فیزیوتراپی در بیماری های قلبی و تنفسی
  • فیزیوتراپی در میوپاتی ها و نوروپاتی ها
  • فیزیوتراپی دوران بارداری
  • فیزیوتراپی در مشکلات کف لگن
  • فیزیوتراپی بستری
  • فیزیوتراپی سالمندان
  • و …

درمان دستی / Manual Therapy

انجام تکنیک های درمان دستی بر روی مفاصل بخصوص مفاصل ستون فقرات با نام منوال تراپی شناخته می شود. با انجام تکنیک های درمان دستی، بسیاری از دردها با منشا ستون فقرات بطور چشمگیری بهبود می یابند.

تمرین درمانی / Exercise Therapy

تمرین درمانی از اصول مهم توانبخشی و یکی از مدالیته های درمانی در فیزیوتراپی است که با هدف پیشگیری و درمان اختلالات اسکلتی انجام می گیرد.

لیزر پرتوان / High Power Laser

لیزر پرتوان یکی از مدالیته های پرکاربرد در کلینیک های فیزیوتراپی است. کاهش و از بین بردن درد، کاهش التهاب، بهبود گردش جریان خون و تسریع روند بهبودی از جمله مهم ترین فواید درمان با لیزر پرتوان هستند.

سوزن خشک / Dry Needling

سوزن خشک یا درای نیدلینگ یکی از متدهای درمانی فیزیوتراپی است که با هدف بهبود نقاط ماشه‌ای، درمان گرفتگی و اسپاسم عضلانی، بهبود گردش خون، کاهش دردهای عضلانی و … بکار می رود.

تکارتراپی یکی از روش های درمانی ایمن و غیرتهاجمی در کلینیک های فیزیوتراپی است که با هدف گرم کردن بافت های عمقی بدن و کمک به فرایند بهبودی ارائه می شود.

دستگاه تکار با استفاده از طیف وسیعی از طول موج های رادیو فرکانسی و سیگنال ها انرژی و گرما را به بافت هدف ( بافت آسیب دیده ) منتقل می کند.

درمان با این روش می تواند گرما را به مناطق عمیق تری از بدن منتقل کند که یکی از مزیت ها استفاده از دستگاه تکار نسبت به دیگر مدالیته های درمانی است.

افزایش دمایی که در نتیجه انتقال گرما در این روش در بافت هدف ایجاد می شود می تواند سبب افزایش جریان خون و اکسیژن در آن منطقه و کمک به فرایند سوخت و ساز و بازسازی شود.

کاهش التهاب و تورم در بافت های آسیب دیده در کنار کمک به بهبود دامنه حرکتی مفاصل، بهبود جریان خون و لنف و کمک به دفع بهتر و بیشتر سموم از مهم ترین مزایای این روش درمانی است.

تکارتراپی همچنین سبب افزایش میزان تولید و ترشح هورمون های کاهنده درد در بدن شده و از این طریق نیز به کاهش احساس درد و ناراحتی در بیمار کمک زیادی می کند.

درمان با این روش همچنین آستانه درد را در فرد افزایش داده و به فرد برای ادامه دادن روند درمان بخصوص درمان های فیزیوتراپی از جمله درمان های دستی و تمرینات ورزشی کمک می کند.

نیاز بیمار و اینکه این روش برای او مفید است یا خیر و همچنین تعداد جلسات درمانی پس از معاینه اولیه توسط فیزیوتراپیست مشخص خواهد شد.

موارد کاربرد تکارتراپی

  • درد های حاد و مزمن ستون فقرات
  • آسیب های ورزشی مانند پارگی مینیسک زانو و پارگی رباط صلیبی زانو
  • دردهای مفصلی مزمن
  • خشکی مفاصل
  • آرتروز مفاصل
  • التهاب تاندون ها
  • التهاب بورس ها
  • آسیب تاندون ها
  • شکستگی های استخوانی
  • خشکی و سفتی مفاصل
  • اختلال در سوخت و ساز سلول ها
  • آرتریت
  • التهاب کپسول مفصلی
  • خار پاشنه
  • پیچ خوردگی های مفصلی
  • گرفتگی های عضلانی
  • بیرون زدگی دیسک کمر
  • آسیب های غضروفی
  • آسیب عضلات روتاتورکاف شانه
  • تنیس البو(سندروم آرنج تنیس بازان)

 

  • اولتراسوند تراپی یکی از مدالیته های درمانی پرکاربرد در کلینیک هایفیزیوتراپی است که با هدف کمک به تسکین درد ارائه می شود. در این روش درمانی از امواج فرا صوتی که طول موج آن ها خارج از محدوده شنوایی انسان است، استفاده می شود.

تاثیرات درمانی اولتراسوند تراپی به دو شکل گرمایی و مکانیکی است، بر اساس اینکه امواج صوتی به صورت پیوسته یا مقطعی توسط دستگاه به بافت وارد شوند، تاثیر آن متفاوت خواهد بود.

در صورتی که امواج فراصوت به صورت پیوسته و دائم به بافت منتقل شوند، سبب ایجاد لرزش های میکروسکوپی در عمق مولکول های بافت مورد نظر شده که این امر موجب افزایش دما در بافت هدف و در نهایت سبب خون رسانی بیشتر به بافت هدف ، افزایش متابولیسم و تسریع فرایند بهبودی و کاهش احساس درد می شود، و در صورتی که امواج اولتراسوند تراپی به صورت مقطعی به بافت هدف منتقل شود تاثیرات مکانیکی را بر جای خواهد گذاشت.

این روش درمانی بوسیله یک پروپ با سر گرد که مستقیما روی پوست قرار داده شده و حرکت میکند و یا بوسیله مدل وکیوم این دستگاه، انجام می گیرد.

فیزیوتراپیست برای کاهش اصطکاک و همچنین عبور بهتر امواج اولتراسوند به داخل بافت آسیب دیده بدن و همچنین کاهش اصطکاک بین پروب دستگاه و پوست بدن از ژل مخصوصی نیز استفاده می کند.

میزان نیاز بیمار به درمان با اولتراسوند تراپی، پارامتر های آن و همچنین تعداد جلسات درمانی با توجه به نوع و شدت بیماری توسط فیزیوتراپیست تعیین می شود.

موارد کاربرد 

  • آرتروز مفاصل بدن مانند آرتروز زانو ، آرتروز مچ دست ، آرتروز شانه و …
  • التهاب بورس ها مانند بورسیت زانو
  • التهاب تاندون ها
  • تنیس البو (سندروم آرنج تنیس بازان)
  • فروزن شولدر (سندرومشانه یخ زده)
  • سندورم تونل کارپال
  • کشیدگی ها و پارگی های عضلانی
  • خار پاشنه
  • آسیب های ورزشی
  • نقرس
  • کمردرد
  • زانودرد
  • گرفتگی های عضلانی
  • آرتریت روماتوئید
  • آسیب های غضروفی
  • التهاب تاندون
  • آسیب رباط ها
  • غیرفعال سازی نقاط ماشه ای
  • چسبندگی های بافتی و …

فواید اولتراسوند تراپی

  • ایجاد گرمای عمقی در بافت های آسیب ها
  • کاهش احساس درد
  • بهبود جریان خون و لنف
  • تسریع فرایندهای مرتبط با ترمیم و بازسازی سلولی
  • افزایش گردش خون موضعی و عمومی
  • از بین بردن بافت های اسکار
  • از بین بردن ورم و التهاب در بافت های آسیب دیده
  • تسریع ترمیم شکستگی های جوش نخورده

 

پیمایش به بالا